Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Krem cukiniowy"
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 27
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 22
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 22
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 23
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 27
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 22
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 22
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 23
Składniki
Cukinię oczyść z nasion (nie obieraj ze skórki), umyte pieczarki pokrój w plastry.
Por z cebulą posiekaj, po czym zeszklij na roztopionym maśle i rozgrzanej oliwie.
Po chwili dodaj cukinię z pieczarkami, zalej gorącą wodą i gotuj około 15 minut.
Na koniec dołóż ser mascarpone, dopraw solą oraz pieprzem i zmiksuj blenderem.
Krem serwuj z grzankami.
40 min ? Stopień trudności: łatwe ? Kalorie: 190
Jedna porcja : 1,60 zł.Źródło: Super TV