Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Krem grzybowy"
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 121
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 28
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 4515
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 121
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 28
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 4515
Składniki
Cebule obierz, pokrój w kostkę. Grzyby dokładnie oczyść, umyj, pokrój na niewielkie kawałki.
Około 2/3 grzybów i połowę cebuli podduś w rondlu na połowie masła. Wlej rosół, oprósz solą i pieprzem, wymieszaj. Gotuj 15 minut na małym ogniu. Zmiksuj.
Resztę cebuli i grzyby podduś krótko na pozostałym maśle. Dodaj do zupy, wymieszaj. Wlej śmietanę, przypraw do smaku.
<strong>Przepis przysłała Katarzyna Wenc z Rzeszowa.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie