Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Krem paprykowy"
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 36
Kwiaty czarnego bzu są pełne witamin i substancji odżywczych, które znakomici...
Odsłon: 21
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 59
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 82
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 71
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 36
Kwiaty czarnego bzu są pełne witamin i substancji odżywczych, które znakomici...
Odsłon: 21
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 59
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 82
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 71
Składniki
Paprykę umyj, usuń gniazda nasienne i pokrój w kostkę.
Cebulę posiekaj i zeszklij na maśle.
Dodaj paprykę, lekko przesmaż i przełóż warzywa do gorącego wywaru, wymieszanego z przecierem pomidorowym. Całość gotuj do miękkości.
Zmiksuj i ponownie doprowadź do wrzenia. Dosyp zioła.
Śmietanę dokładnie wymieszaj z mąką, dolej do kremu paprykowego. Gotuj 2-3 minuty.
Krem paprykowy podawaj z grzankami przygotowanymi z chleba tostowego. Udekoruj listkami tymianku.Źródło: Telemax