Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Krem warzywny z jarmużem"
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 265
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 62
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 65
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5374
Bowl to świetne rozwiązanie na proste, szybkie i pożywne posiłki, które możem...
Odsłon: 265
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 62
Risotto to pyszna włoska klasyka, które sprawia, że ryż może smakować niesamo...
Odsłon: 65
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5374
Składniki
Jarmuż umyj i pokrój (usuń wcześniej grube nerwy).
Posiekaną cebulę zeszklij na rozgrzanym oleju.
Pozostałe warzywa obierz i pokrój w kostkę.
W garnku zagotuj 2 l wody. Wrzuć przyprawy oraz wszystkie warzywa oprócz jarmużu i gotuj je 20 minut. Liście dołóż 5 minut przed upływem tego czasu.
Na koniec zmiksuj zupę w blenderze.
40 min ? Stopień trudności: łatwe ? Kalorie: 200Źródło: Super TV