Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Krem z fasolki szparagowej"
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 60
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 38
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 294
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 60
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 38
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 294
Składniki
Fasolkę umyj. Ziemniaki, marchewkę, pietruszkę i czosnek obierz, po czym pokrój na mniejsze kawałki.
Ugotuj warzywa na parze. Gdy będą miękkie, wrzuć je do garnka z gotującym się bulionem. Po około 5 minutach gotowania zmiksuj na gładki krem.
Na koniec połącz zupę ze śmietanką kremówką i dosyp do smaku odrobinę soli oraz białego pieprzu.
Czas: 40 min. 1 porcja = 180 kcal.Źródło: Kurier TV