Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Krem z selera z wędzonką"
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9334
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 225
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 504
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9334
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 225
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 504
Składniki
Cebulę posiekaj, selera korzeniowego obierz i pokrój w kostkę.
Zeszklij na rozgrzanym maśle, oprósz mąką i powoli wlewaj wywar oraz śmietanę, cały czas mieszając. Dopraw solą oraz pieprzem i gotuj ok. 20 minut.
Zupę zmiksuj, dodaj pokro jony w kostkę seler naciowy i plastry podsmażonego na suchej patelni wędzonego boczku.
Czas: 50 min. 1 porcja = 220 kcalŹródło: Kurier TV