Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Krem z serkiem"
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 94
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 56
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 264
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5415
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 94
To sycące danie jednogarnkowe. Jego wyjątkowy smak i aromat zachwyci każdego....
Odsłon: 56
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 264
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 5415
Składniki
Mięso umyj, przełóż do garnka, zalej 3 l wody. Dodaj obraną i pokrojoną w paski marchewkę. Gotuj 15 minut. Dołóż pokrojone w kostkę ziemniaki i posiekaną cebulę. Gotuj 20 minut na małym ogniu.
Wszystko zmiksuj przy pomocy blendera. Dodaj serek topiony. Mieszając, podgrzewaj, aż serek całkiem się rozpuści.
Do zupy dodaj pokrojone w kostkę pomidory, paprykę i bazylię. Dopraw do smaku. Przelej na talerze i podawaj na ciepło.
<strong>Magdalena Tabaczyk z Kępic</strong>Źródło: Super TV