Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Krem ziemniaczany z boczkiem"
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 269
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 47
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 42
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 79
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 87
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 269
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 47
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 42
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 79
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 87
Składniki
Warzywa obierz, umyj, pokrój na mniejsze kawałki i przesmaż na patelni. Zalej wodą, posól i ugotuj.
Plasterki boczku usmaż lub upiecz w piekarniku rozgrzanym do 200°C. Warzywa zmiksuj na gładki krem. Dolej sok jabłkowy i śmietanę. Dodaj wszystkie zioła. Ponownie zagotuj.
Rozlej do małych miseczek. Do każdej włóż po plasterku chrupiącego boczku.
<strong>Czas: 45 min. 1 porcja = 290 kcal.</strong>Źródło: Kurier TV