Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszne, jako dodatek do makaronu czy bagietki. Polecam pół godziny przed zmieszać masło z przyprawami i dopiero dodać do krewetek ️
Patelnia
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 51
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 78
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5936
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 51
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 78
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5936
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Składniki
Krewetki oczyszczamy i odciskamy namiar wody papierem. Na patelnie wrzucamy masełko i chili z czosnkiem. Dodajemy krewetki. Ja smażę 5-8 minut Dodajemy czosnek granulowany i słodka paprykę, sol i pieprz do smaku. Na końcu dodajemy pietruszkę. Podajemy z bagietką lub makaronem. Smacznego! ️