Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czas przygotowania bardzo krutki a pachnie i smakuje pięknie. Polecam !
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 98
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1809
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2713
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 709
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 98
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1809
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2713
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 709
Składniki
► Czosnek podsmażyć na maśle / odstawić /. Krewetki przyprawić solą i pieprzem. Na patelni rozgrzać masło i podsmażyć krewetki ale nie dłużej niż 2 minuty jeden raz obracająć. ► Małe pomidorki przekroić wzdłuż na pół, posolić, ułozyć na patelni obok krewetek i na oliwie smażyć kolejną 1 minutę. ► Szpinak osobno usmażyć, przyprawić i ułozyć obok krewetek i pomidorów, smażyć razem jeszcze około 2 minut. Na samym końcu domieszać w krewetki porwaną w palcach natkę pietruszki.