Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
krokieciki z mięsem i jarzynami lub pieczarkami wg uznania. Danie może być wykonane z wykorzystaniem resztek z rosołu, wystarczy dorobić kilka naleśników wytrawnych. Jestem zwolenniczką komponowania posiłków tanich z małym nakładem pracy,pożywnych,estetycznych.
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 53
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 83
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5941
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 88
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 53
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 83
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5941
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 88
Składniki
zrobić ciasto naleśnikowe i upiec ok.10-naleśników. Mięso ugotowane wraz z warzywami lub pieczarkami ( może być to i to) zmielić i doprawić pieprzem.
doprawiony farsz nałożyć na naleśniki zwinąć jak gołąbki, rozbełtać jajka z mlekiem, panierować krokiety, Na patelni rozgrzać tłuszcz i usmażyć krokiety na złoty kolor. Podawać na ciepło z sałatką lub keczapem.