Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne i szybkie w przygotowaniu danie. Smacznego!
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 73
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 229
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 73
Mamy już młodą kapustę więc postanowiłam przygotować obiad z jej wykorzystani...
Odsłon: 229
Składniki
Mięso ugotować tak jak na rosół, obrać. Warzywa z rosołu odsączyć. W maszynce zmielić mięso, marchewkę, pietruszkę, seler i cebulę (świeżą nie gotowaną). Wszystko razem doprawić solę, pieprzem ziołowym i czarnym. W misce przygotować ciasto na naleśniki. Smażyć naleśniki i na ciepłe wykładać farsz. Zwinąć lekko brzegi z prawej i lewej strony, później cały krokiet w rulon. Obtoczyć w jajku i bułce tartej. Smażyć na rumiano z każdej strony. Podawać z surówką. Smacznego!