Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Takie inne krokiety,szybko się je robi i jeszcze szybciej znikają:)
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 363
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 101
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 103
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 50
Polecam.
Odsłon: 65
Receptura jest trochę skomplikowana, wymaga nieco doświadczenia, ale możecie...
Odsłon: 363
Karkówka z grilla dobrze zamarynowana dzień wcześniej, krucha i aromatyczna.
Odsłon: 101
Bardzo pyszny przepis na pulpeciki wołowe w sosie pomidorowym z brokułami. Ba...
Odsłon: 103
Dzisiejsza rybka to morszczuk panierowany i smażony. Rybka przygotowana na p...
Odsłon: 50
Polecam.
Odsłon: 65
Składniki
Opieńki usmażyć z cebulką,ja miałam zamrożone. Dodać natkę,ketchup,ser żółty pokrojony, oraz drobno posiekane mięso. Doprawić do smaku pieprzem i solą.
Jeszcze ciepłe wyłożyć na dwa wafle,poczekać by wafle nawilgły i zwinąć w roladkę. Pokroić na kilku cm paski,obtoczyć w jajku i tartej bułce. Smażyć na złoty kolor ,odsączyć na ręczniku papierowym z nadmiaru tłuszczu.
Smacznego życzę!