Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Krokiety z barszczem"
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 18
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 205
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 177
Doprawione odrobiną mięty!
Odsłon: 18
Smaczny filet z kurczaka w panierce, podany z ugotowanymi ziemniakami i surów...
Odsłon: 205
Pulpety z szynki wieprzowej w sosie koperkowym to pomysł na szybki obiad. Mo...
Odsłon: 177
Składniki
Naleśniki: i szczyptę soli zmiksuj. Usmaż na oleju. Farsz: olej rozgrzej na patelni, zeszklij posiekaną cebulę. Dodaj pokrojone pieczarki, smaż 5 min. Ostudź.
Dodaj ser, pokrojone jajka i natkę, przypraw. Posmaruj naleśniki, zwiń. Panieruj w roztrzepanym jajku i bułce tartej. Usmaż.
Barszcz: buraki obierz, pokrój, posyp cukrem, odstaw na godzinę. Zalej wodą, dodaj sól, vegetę, masło i cebulę.
Zagotuj, wlej łyżkę octu. Gotuj do miękkości, przypraw. Podaj do krokietów.
<strong>Czas przygotowania: 90 min. Ilość porcji: 6. Cena za porcję: 2,60 zł.</strong>Źródło: Chwila dla Ciebie