Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super danie trochę czasu trzeba poświecić
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 184
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 1711
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 326
Sałatka makaronowa prosta i szybka w przygotowaniu , można do niej dodać co s...
Odsłon: 240
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 80
Soczyste w środku i chrupiące na zewnątrz udka z kurczaka to super pomysł na...
Odsłon: 184
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 1711
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 326
Sałatka makaronowa prosta i szybka w przygotowaniu , można do niej dodać co s...
Odsłon: 240
Potrawa, którą wymyśliłam jest nie tylko dla jaroszy. Zjadacze mięsa mogą zro...
Odsłon: 80
Składniki
Farsz Pieczarki myjemy kroimy w plastry. Kapustę smażymy na maśle,dodajemy pokrojoną cebulę w kostkę drobną. Doprawiamy solą,pieprzem i odrobiną Vegety.
Naleśniki W naczyniu wlewamy mleko,dodajemy jajko,mąkę i maślankę. Blendujemy (miksujemy) na koniec dodajemy olej i mieszamy konsystencja powinna być gęsta. Na usmażone naleśniki kładziemy farsz rozprowadzamy po całym naleśniku. Zawijamy w kopertę. Obtaczamy w jajku i bułce. Smażymy na wolnym ogniu. Podajemy z barszczykiem czerwonym.