Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiące naleśniki a w środku wyrazisty smak kiszonej kapusty i pieczarek .
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 241
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 42
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 28
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 71
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 74
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 241
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 42
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 28
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 71
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 74
Składniki
Kapustę gotujemy go miękkości z zielem angielski , pieprzem w kulkach i liściem laurowym i po ostygnięciu kroimy na drobniejsze kawałki ( jeśli mamy grubą ) i wyjmujemy do co wrzucili my przed gotowaniem . Pieczarki obieramy , kroimy na drobniejsze kawałki i smażymy na masełku z obraną i pokrojoną drobno cebulką i dodajemy do pieczarek i smażymy do odparowania wody z pieczarek gotowe dorzucamy do kapusty , doprawiamy do smaku przyprawami .
Gotowy farsz nakładamy na naleśnika , zwijamy lekko boki i zwijamy w rulonik .
Gotowe krokiety panierujemy w potrójnej panierce ( mąka - jajko - bułka tarta ) i smażymy na złoty kolor na rozgrzanym oleju z obu stron .