Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Robię je zawsze gdy mam dużo mięsa pozostałego z rosołu. Pyszne z dodatkiem barszczu czerwonego.
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 76
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 749
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 113
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 76
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 749
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 113
Składniki
z 2 jajek, mąki, mleka, wody m ineralnej i szczypty soli wyrobić ładne gładkie ciasto.
z ciasta upiec naleśniki
mięso skręcic w maszynce
cebylke podrumienic na patelni i dodać wraz z przyprawami do mięsa, wszystko dokłądnie wymieszać.
na każdego należnika nałożyć mieso, zwinąć naleśnik tak aby miąsko nie wyleciało.
naleśnika z mięsem zanurzyć w roztrzepanym jajku i obtoczyć w bułce tartej.
Piec na odrobinie oliwy az sie zarumienia.
SMACZNEGO!!!!