Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Krokiety z otrębami i cukinią"
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 249
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 43
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 31
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 71
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 75
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 249
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 43
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 31
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 71
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 75
Składniki
Jajka, jogurt i mąki wymieszaj z wodą gazowaną. Wsyp nasiona, przypraw. Odstaw na 30 min. Wlej łyżkę oleju, usmaż naleśniki. Farsz: papryki upiecz w piekarniku. Obierz, pokrój.
Pomidory sparz, obierz. Cukinię obierz, pokrój w kostkę. Cebule pokrój w piórka, zeszklij na oleju. Dodaj szpinak. Duś 5 min. Dodaj posiekany czosnek i resztę warzyw, duś 5 min. Dodaj jogurt, przypraw. Posmaruj naleśniki, zwiń.
Czas przygotowania 55 min. Ilość porcji 4. Cena za porcję 2,30 zł.
Przepis przysłała Kinga Marciniak-Łyda z Lublina.