Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Wersja w płatkach kukurydzianych
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 288
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 51
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 48
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 79
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 91
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 288
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 51
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 48
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 79
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 91
Składniki
Pieczarki oczyścić ,pokroić w kostkę ,opłukać i osączyć na sicie. Cebulę pokroić w kostkę ,zeszklić na łyżce masła ,dodać jeszcze jedną łyżkę masła oraz pieczarki z przyprawami , nieco zwiększyć ogień ,tak aby się smażyły. Kiedy się przyrumienią ,zdjąć z ognia ,wystudzić. Wymieszać z tartym serem oraz z poszatkowaną natką pietruszki. Gotową masę nałożyć na naleśniki ,zawinąć ,obtoczyć w rozkłóconym jajku i płatkach kukurydzianych. Smażyć na średnim ogniu ,na rumiano (około 2-3 min z każdej strony).