Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Krokiety z rzodkiewką"
Wspaniałe polędwiczki, w których elegancja spotyka się z aromatem i smakiem,...
Odsłon: 122
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 13420
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 99
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 53
Wspaniałe polędwiczki, w których elegancja spotyka się z aromatem i smakiem,...
Odsłon: 122
Wyjątkowe Tiramisu Truskawkowe to kwintesencja letniego raju zamknięta w dese...
Odsłon: 13420
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 99
Filet z kurczaka z warzywami i chipsami jarmużu to połączenie wykwintnych sma...
Odsłon: 53
Składniki
Do wysokiego naczynia wsyp mąkę, szczyptę soli. Wlej mleko, wbij jajko i zmiksuj ciasta. Odstaw na 20 minut. Usmaż cienkie naleśniki.
Drobniutko pokrój rzodkiewki. Twaróg utrzyj na gładką masę (możesz wlać odrobinę śmietany). Dodaj rzodkiewki, posiekaną natkę, przypraw do smaku. Farszem posmaruj naleśniki. Na każdy nałóż plasterek szynki, zwiń w rulon.
W misce zmiksuj jajko, mąkę, mleko oraz szczyptę soli. W cieście zanurzaj naleśniki, potem obtaczaj w bułce tartej. Smaż na złoty kolor na oleju.
<strong>Przepis przysłała Magdalena Magiera z Rzeszowa</strong>Źródło: Bella Relaks