Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczny pomysł na "Królik pieczony w ziołach"
Ciasto jest bardzo łatwe i szybkie (nie licząc czasu tężenia) do przygotowani...
Odsłon: 2429
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 905
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 6354
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2012
Ciasto jest bardzo łatwe i szybkie (nie licząc czasu tężenia) do przygotowani...
Odsłon: 2429
Obiad który lubię. Smażone żeberka mięciutkie i smaczne z kluskami śląskimi i...
Odsłon: 905
Niezwykłe kotlety drobiowe w tostach" - ta nazwa sama w sobie wzbudza ciekawo...
Odsłon: 6354
Bardzo łatwy i prosty w przygotowaniu deser. Jogurt grecki połączony z serkie...
Odsłon: 2012
Składniki
Mięso opłucz, osusz, pokrój na kawałki. Obierz i drobno pokrój cebule oraz marchewki. Mięso włóż do miski.
Oprósz solą, pieprzem, ziołami, obsyp przygotowanymi warzywami. Skrop olejem albo oliwą. Odstaw na co najmniej godzinę w chłodne miejsce. Rozgrzej piekarnik do temperatury 190°C.
Mięso oraz warzywa włóż do rękawa piekarniczego. Szczelnie zamknij. Wstaw do nagrzanego piekarnika. Piecz około 80 minut.
Posyp mięso posiekanym koperkiem albo natką. Podaj prosto z piekarnika z ziemniakami, zasmażanymi buraczkami oraz sezonową surówką.
<strong>Przepis przysłała Justyna Trumińska z Kosarzewa Stróży</strong>Źródło: Bella Relaks