Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 2204
Wyśmienita, pełna smaku i aromatu zapiekanka makaronowa z kurczakiem, boczkie...
Odsłon: 143
Próbowaliście kiedyś palonej białej czekolady? Jeśli nie, to koniecznie music...
Odsłon: 146
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 2204
Wyśmienita, pełna smaku i aromatu zapiekanka makaronowa z kurczakiem, boczkie...
Odsłon: 143
Próbowaliście kiedyś palonej białej czekolady? Jeśli nie, to koniecznie music...
Odsłon: 146
Składniki
Pokroić królika i umieścić go w glinianym garnku z oliwą, ale jeszcze nie stawiać na ogniu.
Dodać drobno pokrojony czosnek, cebulę i pomidora oraz pozostałe składniki, oprócz wina i wody. Następnie doprawić. Postawić garnek na ogniu i podsmażyć wszystko. Dodać wino i ponownie podsmażyć. Dolać wody.
Gotować aż do wyparowania wody. Ilość wody zależeć będzie od czasu, którego będzie potrzebowało mięso do zmięknięcia.