Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis wart wypróbowania: "Krupnik z Polesia z kaszą jaglaną"
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 30
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 38
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 43
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 35
Jajka lubię jeść z dodatkami, aby dać trochę wyrazu mdłemu, według mnie smako...
Odsłon: 30
Wersji na lasagne jest wiele, wszystko zależy od naszych preferencji – możemy...
Odsłon: 38
Jest to bardzo łatwa i szybka do przygotowania sałatka. Jest kolorowa i smacz...
Odsłon: 43
Uwielbiam szparagi i w sezonie goszczą na moim stole tak często jak się da. T...
Odsłon: 35
Składniki
Kaszę upraż na suchej patelni (dzięki temu straci goryczkę). Opłucz w ciepłej wodzie, po czym odsącz na sicie.
Włoszczyznę obierz i pokrój na kawałki, a następnie podduś w garnku na maśle. Podgrzej osobno wywar mięsny.
Do warzyw dodaj kaszę, wlej wywar, dodaj przyprawy i gotuj. Po 15 min dołóż ziemniaki. Gotuj do miękkości. Dopraw.Źródło: Świat kobiety