Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 121
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 28
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 4515
Do tej pory przygotowywałam ceviche według klasycznych peruwiańskich przepisó...
Odsłon: 121
Wspaniałe połączenie orzeźwiającej jogurtowej pianki i słodkiej, rozpływające...
Odsłon: 28
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 4515
Składniki
Rybę pokrój na kawałki i zagotuj. Dodaj sok z cytryny i gotuj przez 5 minut. Odsączoną rybę i posiekaną pietruszkę zmiksuj w blenderze. Dodaj cebulę, słonecznik, jajka i dokładnie wymieszaj. Dopraw do smaku solą i pieprzem. Wstaw na 20 minut do lodówki. Łyżką nabierz farsz i uformuj kulki. Następnie każdą obtocz w mieszance bułki tartej. Smaż na głębokim tłuszczu do zbrązowienia.Źródło: Na żywo