Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pycha pycha pycha cos innego
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 60
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 38
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 294
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 60
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 38
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 294
Składniki
kroimy piers z kurczaka na pol i potem kazda pojedyncza na dwa kotlety ja wole tak robic niz rozbijac wychodza wtedy z jednej piersi podwojnej 4ry kotlety panierujemy w jajku i bulce i smazymy
po usmezeniu wszytskich czterech kotletow przekladamy je do naczynia zaroodpornego
polewamy rozlozone pojedynczo piersi sosem do makaronu paprykowym przykrywamy serem zoltym i pieczemy az sos sie zagrzeje i serek ladnie roztopi
rada jak tylko zalejemy sosem i przykryjemy serem od razu piec piers moze byc zimna usmazona wczesniej ale nie moze lezec dlugo w sosie bo bardzo namoknie i nie bedzie taka dobra smacznego!!!!aha najlepiej smakuja do tego ziemniaczki i super salata ale tak naprawde to powinno to lezec na pieknym makaronie:) i tak i tak to lubie