Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i smaczne danie hinduskie.Najlepiej smakuje na drugi dzien. Ja podaje je z ryzem Basmati. Smacznego.
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 375
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 99
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 53
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 375
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 99
Składniki
Cebule pokroic i podsmazyc .
Dodac pokrojone w kostke piersi,posolic i posypac pieprzem.Smazyc az nabiora zlotego koloru.
Dodac curry i mleczko kokosowe.
Przykryc pokrywka i dusic na malym ogniu ok. 10 min.Dodac pokrojone omoce i dusic przez kolejne 5 min.