Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Super aromatyczne i smaczne danie na obiad.
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 53
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 86
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5948
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 89
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 53
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 86
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5948
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 89
Składniki
Wykonanie: Mięso opłukać, osuszyć na ręczniku papierowym, posmarować olejem wymieszanym z solą i pieprzem i odłożyć. Jarzyny wsypać do miski, polać delikatnie olejem, przyprawić solą i pieprzem i wymieszać. Połowę przygotowanych jarzyn ułożyć w naczyniu żaroodporny, położyć przygotowane mięso i nakryć resztą jarzyn. Wstawić do piekarnika nagrzanego do 200 stopni i piec około godziny.