Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
szybko i smacznie, można oczywiście wykorzystać mięso z piersi kurczaka albo udka, co kto lubi i ma akurat w lodówce
Letnia wersja włoskiego makaronu.
Odsłon: 39
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 42
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 40
Letnia wersja włoskiego makaronu.
Odsłon: 39
Na pyszną kolację lub do pracy na zimno.
Odsłon: 42
Witaj w kulinarnym raju, gdzie klasyka spotyka się z wykwintnym smakiem. Nasz...
Odsłon: 40
Składniki
1. mięso umyć, pokroić w kostkę, podsmażyć na odrobinie oleju, przełożyć do garnka, zalać gorącą wodą, posolić, dodać czosnek, dusić na małym ogniu, 2. pieczarki umyć, obrać, pokroić, na oleju podsmażyć cebulę, dodać pieczarki, podsmażyć chwile, 3. jak mięsko będzie już prawie miękkie dodać pieczarki, następnie koncentrat, zaprawić mąką, pogotować jeszcze chwile, dodać pieprz, oregano i na końcu oliwki, 4. podawać z ryżem lub makaronem, smacznego