Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To danie z pewnością pokochają wasze dzieci, a i wam z pewnością będzie bardzo smakowało !!!
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 106
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1866
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2716
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 712
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 106
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1866
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2716
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 712
Składniki
Filet umyć, pokroić w kawałeczki o mniej więcej takiej samej wielkości, przyprawić przyprawą curry, solą i pieprzem. Wsadzić do lodówki na minimum 1 godz. Do miski wsypać wszystkie składniki na ciasto naleśnikowe i sporządzić gęstą masę.
Kurczaka dodać do ciasta naleśnikowego i dokładnie wszystkie kawałki w nim obtoczyć. Następnie do wysokiego garnka wlać olej i wrzucać na rozgrzany tłuszcz po kilka kawałków tak, aby przykrywał je tłuszcz i smażyć na złoty kolor.