Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Za pewne każdy z Was jest miłośnikiem ketchupu, jego pikantny smak nadaje potrawą aromaty smakowe. Dlatego proponuję potrawę w ketchupie urozmaiconą papryką.
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 23
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 127
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 23
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 127
Składniki
1. Fileta kroimy w kostkę, prużymy na rozgrzanym oleju, doprawiamy solą.
2. Paprykę kroimy w paseczki dodajemy do kurczaka.
3. Cebulę obieramy, kroimy w kostkę i również dodajemy do mięsa.
4. Jak mięso i warzywa są już dobre, wlewamy ketchup, chwilę prużymy.
5. Na koniec posypujemy posiekanym szczypiorkiem.
6. Danie gotowe. 7. Smacznego.