Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
dania dla tych, którym znudziła się tradycyjna panierka
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 77
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1664
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2703
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 697
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 77
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1664
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2703
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 697
Składniki
Piersi pokroić na mniejsze kawałki (3-4 z każdej sztuki), zamarynować w przyprawach i soku cytrynowym - najlepiej kilka godzin.
Z podanych składników sporządzić panierkę o gęstości kwaśnej śmietany, panierować w niej kurczaka i smażyć z obu stron na złoty kolor .
Smacznego i miłego zaskoczenia świeżym smaczkiem tego dania życzę:)