Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 57
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 36
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 292
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 57
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 36
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 292
Składniki
DO ŻAROODPORNEGO NACZYNIA WSYPAĆ RYŻ,NA TYM POŁOŻYĆ CEBULĘ POKROJONĄ W PLASTRY I NA TYM PAŁKI DROBIOWE. WSZYSTKIE POZOSTAŁE SKŁADNIKI WRZUCIĆ DO GARNKA I RAZEM ROZPUŚCIĆ. TAKĄ ZALEWĄ POLAĆ WCZEŚNIEJ PRZYGOTOWANE SKŁADNIKI W NACZYNIU ŻAROODPORNYM. WSTAWIĆ TO DO NAGRZANEGO PIEKARNIKA I NIE PRZYKRYWAĆ. PIEC W TEMP.180 STOPNI PRZEZ 1 GODZINE.