Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jako danie główne na ciepło
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 58
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 71
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 77
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1133
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 264
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 58
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 71
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 77
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1133
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 264
Składniki
mięso umyj pokrój w cienkie plastry i natrzyj przyprawami obsmaż na patelni na złoty kolor pieczarki pokrój w plasterki dodaj do pieczonego kurczaka chwile podduś z cebulką dodaj śmietanę i podgotuj do zgęstnienia sosu dodajac proszek grzybowy
chleb tostowy lekko przypiecz i na gorący nakładaj kurczaka z odrobina sosu posyp natką pietruszki podawaj z surówka jaką lubisz najbardziej