Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kurczak bardzo dobrze smakuje z ryżem lub frytkami
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 53
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 85
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5944
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 88
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 53
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 85
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5944
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 88
Składniki
Warzywa myjemy, osuszamy i kroimy w słupki, pora w paseczki. Warzywa wrzucamy na rozgrzaną patelnię z oliwą i podsmażamy, aż nabiorą intensywnego koloru.
Filet z kurczaka myjemy, osuszamy i kroimy w paseczki. dodajemy do podsmażonych warzyw. Smażymy
Jogurt dokładnie mieszamy z curry i wlewamy na patelnie. Cały czas mieszając, dusimy kilka minut. Podajemy z ryżem lub frytkami.