Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Dziś zapraszamy na kurczaka w sosie śmietanowym z papryką konserwową. Smacznego!
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 60
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 38
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 294
Gołąbki z młodej kapusty są przepyszne. Zawsze wiosną przyrządzamy je obowiąz...
Odsłon: 60
Botwinka do klasyczna zupa. Mogłabym ją jeść codziennie. Moją ulubioną wersję...
Odsłon: 38
Szybkie i proste babeczki z tartym jabłkiem bez użycia miksera.
Odsłon: 294
Składniki
Piersi z kurczaka kroimy na plastry, rozbijamy tłuczkiem i przyprawiamy przyprawą do mięsa Następnie kurczaka obtaczamy w mące pszennej Kurczaka smażymy na oleju Paprykę konserwową kroimy w kostkę
Mięso oraz paprykę konserwową przekładamy do garnka i zalewamy śmietanką, dodajemy 7 łyżek zalewy z papryki, całość mieszamy Gotujemy na wolnym ogniu około 30 minut Danie podajemy z ugotowanymi ziemniakami