Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lubię szybkie dania, takie wychodzą i smakują najlepiej.
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 28
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 137
Panierowana, smażona Miruna podana z ziemniakami i surówką z pekińskiej kapusty.
Odsłon: 28
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 137
Składniki
1. Mięso kroimy w kostkę, prużymy na rozgrzanym oleju.
2. Doprawiamy solą oraz przyprawą.
3. Cebulę obieramy, kroimy w kostkę prużymy na rozgrzanym oleju.
4. Do cebuli dodajemy pokrojone pieczarki.
6. Sos rozrabiamy z ½ szk. wody oraz ½ szk. śmietany.
7. Dodajemy do grzybów, chwilę gotujemy.
8. Mięso przekładamy do naczynia.
9. Polewamy sosem z grzybami.
10. Danie gotowe. 11. Smacznego.