Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Kurczak inny niż zawsze. Bardzo łatwe.
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 917
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 60
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 71
...do picia. Najlepszy naturalny energetyk. Życzę powodzenia wszystkim matu...
Odsłon: 917
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 60
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 71
Składniki
Kurczaka wyłożyc do naczynia żaroodpornego, polać masłem i zezłocić w piekarniku w temperaturze 180 stopni.
Dodać mango, brzoskwinie, skórkę cytryny, rosół, przykryć i piec przez godzinę.
Odlać powstały sos do rondla, wyjąć skórkę cytryny. dodać sok cytrynowy i śmietanę, przyprawić do smaku. Gotować na wolnym ogniu do zgęstnienia. Polać sosem kurczaka. Podawać z ryżem i surówką. Smacznego.