Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna propozycja dla miłośników drobiu i dyni ;)
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 81
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 53
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 740
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 95
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 81
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 53
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 740
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 95
Składniki
Mięso opłukać, pokroić w plastry, posypać solą i pieprzem i obtoczyć w mące z obu stron. Na rozgrzanym maśle mięso obsmażyć z każdej strony przez kilka minut.
Następnie mięso zdjąć, na patelnię przełożyć pokrojoną w kostkę cebulkę, zeszklić i dodać starte na drobnych oczkach marchewkę i dynię. Smażyć przez kilka minut. Potem z powrotem przełożyć pierś, dusić razem z warzywami kilka minut pod przykryciem.
Na końcu wlać śmietankę, zagotować. Podawać np. z ryżem. Smacznego!