Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sprawdzony przepis na "Kurczak z farszem"
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 902
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 170
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 91
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 612
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 135
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 902
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 170
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 91
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 612
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 135
Składniki
Czas: 45 min. 1 porcja = 290 kcal.
Z obranej dyni usuń pestki i pokrój ją w kostkę.
Na rozgrzanym maśle zeszklij posiekaną cebulę z dynią. Dopraw solą oraz pieprzem i podduś na małym ogniu. Ostudzone warzywa wymieszaj z serem i natką.
Piersi kurczaka umyj, natnij w nich kieszeń i nadziej farszem.
Zepnij je wykałaczkami, posyp solą i pieprzem, po czym usmaż na oleju. Podawaj z brokułami.Źródło: Kurier TV