Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 251
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 44
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 31
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 73
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 78
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 251
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 44
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 31
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 73
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 78
Składniki
UDKA MYJEMY I NACIERAMY ; SOL.PIEPSZ I SWIEZY CZOSNEK PO NATARCIU ODSATAIMY DROB NA 2 - 4 GODZIN DO LODOWKI
ROZGRZEWAMY GRILL DO TEMPERATURY WISOKIEJ, POUZYSKANIU TEMPERATURY ZMIEJSZAMY NA MINIMUM ,GRILUJEMY UDKA PRZEZ 45 - 60 MINUT
MIEDZY CZASIE MIESZAMY SOS POL BUTELKI SOSU BARBACUE , 50 GRAM CONIAKU I MALA SZKLANKA CIEMNEGO PIWA
GDY UDKA SA GOTOWE PROSZE POSMAROWAC DROB SOSEM I ZAPIEC NA GRILLU PRZEZ 10-15 MINUT