Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
pomysł na szybki, prosty i pyszny obiad :-)
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9926
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 244
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 9926
Nigdy nie przybierałam się do kiszenia ogórków bez chrzanu w kuchni. Tym raze...
Odsłon: 244
Składniki
Grzyby oczyścić, pokroić i podgotować. Cebulę pokroić w kostke i zeszklić. Dołożyć do niej pierś pokrojoną w średnią lub mała kostkę, usmażyć. Dodać grzyby, wszystko doprawić solą i pieprzem i smażyć kilka minut. Wlać ok. 0,5 - 3/4 szkl. wody i dodać przecier. Wszystko wymieszać, ewentualnie doprawić i dusić jeszcze kilka min. Podawać z ryżem. Smacznego :-)