Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru...
Odsłon: 37
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 62
Pulled pork, to nic innego, jak szarpana wieprzowina. Wersja slow z wolnowaru...
Odsłon: 37
Boczek w Anglii, czy to surowy, czy wędzony jest bardzo słony i trzeba wybrać...
Odsłon: 62
Składniki
1. Ryż ugotować do miękkości, wg instrukcji na opakowaniu. 2. Pierś z kurczaka pokroić w kostkę, przyprawić solą oraz pieprzem i podsmażyć na oleju. 3. Następnie do podsmażonej piersi dodać śmietanę oraz wodę i ketchup - wymieszać. 4. Podsmażać kilka minut, aby sos lekko zgęstniał, a woda lekko odparowała. 5. Podawać z ugotowanym ryżem.