Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Warzywne szaleństwo z kurczakiem...
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 40
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 735
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 88
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 207
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 40
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 735
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 88
Bardzo smaczne, pulchne ciasto drożdżowe upieczone w dużej formie keksowej.
Odsłon: 207
Składniki
Kurczaka pokroić w paski, wrzucić do głębokiej patelni Smażyć na 1 łyżce oliwy, dodać pokrojoną w piórka cebulę. Dodać pokrojone w paski, papryki, cukinie. Całość podusić przez kilka minut, dodać sos sojowy oraz olej sezamowy. Gdy warzywa będą miękkie, posypać natką pietruszki, podawać.