Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
w miarę szybkie Bardzo pyszne danie
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 961
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 172
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 91
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 612
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 135
Łatwe do zrobienia i szybkie do zjedzenia.
Odsłon: 961
Smaczne, miękkie, soczyste, aromatyczne zrazy mielone, szybkie w wykonaniu.
Odsłon: 172
Bulion warzywny jest podstawą do przygotowania wielu zup i sosów. Jest niskok...
Odsłon: 91
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 612
Ryba świetnie komponuje się z lekko żywicznym i cytrusowym aromatem szałwii....
Odsłon: 135
Składniki
udka myję odcinam udka od palek i tak uzyskuję od 8 do10 części z kurczaka,
wyjmuję woreczek o opakowana "pomyslu na " kurczaka z papryką ,
na dno woreczka wsypuję odrobinę przyprawy następnie 2 części kurczaka znowu przyprawa i znowu kurczak i tak do końca,
zamykam woreczek ,
wsadzam niską raszkę do kombiwaru,
wkładam woreczek z kurczakami,
nastawiam kombiwar na 200 do nawet 220 stopni i piekę około 1 godziny w połowie czasu obracam woreczek na drugą stronę by mięsko od spodu też się przypiekło. na ostatnie 10 minut pieczenia delikatnie otwieram worek by zarumieniła się skórka. Uwaga danie jest naprawdę gorące używajcie ochraniaczy na dłonie !!!!!!