Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smakowita zupa z leśnych skarbów. Szybka i naprawdę łatwa.
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 41
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 61
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 60
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1003
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 227
Bardzo smaczny i w zasadzie prosty do przygotowywania placek. Najlepiej zosta...
Odsłon: 41
galaretka wieprzowa czy zimne nóżki albo zylc ( po kaszubsku) to super danie...
Odsłon: 61
Deser z preparowanego ryżu i kajmaku to hit dawnych lat – choć kiedyś robiło...
Odsłon: 60
Prosty, szybki, tani i bardzo kiedyś popularny przepis, to świetny pomysł na...
Odsłon: 1003
Potrawa rodem z Prowansji, ale rozpowszechniona w krajach śródziemnomorskich...
Odsłon: 227
Składniki
Czosnek, cebulę marchewkę i pietruszkę kroimy na drobno i wrzucamy do gotującego się wywaru wraz z kurkami. Po około 15 minutach wsypujemy ryż. Gotujemy jeszcze 15 minut pod koniec można dodać śmietanę lub mąkę (ja zrobiłem bez). Doprawić do smaku SMACZNEGO