Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 113
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1948
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2718
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 716
Proste, wiejskie kluchy z przepyszną okrasą z wędzonej słoniny i cebuli. Taki...
Odsłon: 113
Lekki i bardzo smaczny torcik z owocami i bitą śmietaną, szybki i prosty do p...
Odsłon: 1948
najprostszy sposob przygotowania bialych szparagow - mysle, ze najpyszniejszy
Odsłon: 2718
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 716
Składniki
Cebulkę pokroić w plasterki, marchew zetrzeć na tarce jarzynowej, czosnek posiekać, wszystko razem podsmarzyć na oliwie, po ok 2 minutach dodać mieso i znów lekko podsmarzyć, dodac pomidory z puszki przecier pomidorowy i przyprawy, razem smarzyćna małym ogniu ok 15 min. Makaron można lekko obgotować ale nie trzeba ( JA jak robie to nigdy nie gotuje, a zawsze wychodzi idealny) i wyłożyć jedną warstwę na dno średniej blaszki na to farsz i sos serowy, na wierzch znów makaron, farsz i sos, na końcu posypać serem żółtym, piec ok 30 - 40 min w 200*C Smacznego!