Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 54
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 61
Bigos staropolski zawiera kilka rodzajów mięsa, kiszoną kapustę oraz suszone...
Odsłon: 54
Golonka gotowana to klasyka polskiej kuchni. Warto gotować ją w bulionie, z...
Odsłon: 61
Składniki
Ugotować makaron.
Mięso podsmażyć z posiekaną cebulką i czosnkiem. Dodać pomidory, poddusić, dodać koncentrat i doprawić.
Zrobić sos beszamelowy.
Naczynie wysmarować tłuszczem. Układać na przemian sos beszamelowy, makaron, mięso, ser. Piec 30 minut w 200 stopniach.