Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smaczne ,proste, tanie..........
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 54
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 376
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 100
Czyli odpowiednik naszego rosołu.
Odsłon: 54
Pomysł na żeberka w marynacie świetny na grila, ale również do piekarnika. Za...
Odsłon: 159
Pielmieni robi się tak jak nasze rodzime uszka, ale jest różnica w farszu. Pi...
Odsłon: 376
Dzisiaj gołąbki przygotowane ze względu na gości. Gołąbki z kapusty włoskiej...
Odsłon: 100
Składniki
Kapustę poszatkować umyć,ugotować,odcedzić.Kiełbasę pokroić w kostkę i usmażyć na patelni na małej ilości oleju.Cebulę pokroić na paseczki także usmażyć na osobnej patelni.Makaron ugotować i odcedzić.Na końcu wszystko dokładnie wymieszać i przyprawić do smaku osobiscie dodaje troche jeszcze do smaku vegety. SMACZNEGO!!!!