Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 251
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 44
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 32
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 73
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 78
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 251
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 44
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 32
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 73
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 78
Składniki
Kiełbaskę kroimy w pół plasterki, cebulkę kroimy w kostkę i podsmażamy na odrobinie oleju. Przekładamy do garnka dodajemy pokrojone pieczarki w plastry i paprykę w paski, podlewamy pół szklanki wody. Gdy składniki będą w miarę miękkie dodajemy marchewką z groszek i kukurydzą wraz z zalewą. Doprawiamy i dodajemy koncentrat. W małym rondelku wlewam 4 łyżki wody i dodaje pokruszony serek, gotujemy aż się dokładnie rozpuści. Następnie rozpuszczony serek przelewamy do lecza mieszamy i ponownie gotujemy aż składniki się dobrze połączą. Smacznego:)