Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Uwielbiam to danie szczególnie w sezonie, kiedy wszystkie warzywa są świeże.
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 271
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 48
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 43
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 79
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 89
Szybkie i proste w przygotowaniu zapiekanki z pieczarkami. Zapiekane z serem...
Odsłon: 271
To jest miseczka pyszności i zdrowotności. Białe szparagi są bardzo delikatn...
Odsłon: 48
Konsystencję mają zblizoną do flaków a są lżejsze i bardzo aromatyczne.
Odsłon: 43
Propozycja na starter lub na wizytę gości
Odsłon: 79
Rozsmakuj się w aromatycznej roladzie schabowej, która łączy w sobie delikatn...
Odsłon: 89
Składniki
Ryż gotujemy. Mięso kroimy w kostkę, przyprawiamy i smażymy na tłuszczu. Zdejmujemy z patelni.
Wszystkie warzywa kroimy w grubą kostkę, cebulę w piórka. Cebulę jako pierwszą podsmażamy na oleju, następnie dodajemy resztę warzyw, przyprawiamy i dusimy ok 10 minutach. Po tym czasie dodajemy mięso i pomidory z puszki, dusimy kolejne 10 minut, doglądając aby warzywa nie zrobiły się za miękkie.